Teambuilding op de mountainbike

Maakt van een groep individuen een hecht team!

ActiefCoaching verzorgt een effectief programma voor teambuilding op de mountainbike. We starten met een groepsgesprek over thema’s die nodig zijn om een hecht team te vormen. Thema’s die vaak aan de orde komen zijn vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten. Daarna volgt de praktijk, we gaan een mooie mountainbike tocht door bos en heide gebieden over de Veluwe maken. Op diverse passages onderweg gaan we aan de slag met deze thema’s. Uw team wordt uitgedaagd met leuke en leerzame teambuilding opdrachten op de mountainbike. Na afloop volgt nog een korte evaluatie van de opgedane ervaringen.

 (Voorbeeld) Programma

 

10.00u : Ontvangst in het hotel/restaurant op de Noordwest Veluwe (diverse mogelijkheden). U wordt ontvangen met koffie en gebak en uitleg van het programma!

10.30-11.00u : Gesprek over thema’s van groepen en hoe die van invloed zijn op uw team.

11.00-13.00u : Vertrek MTB Teambuilding Veluwe. Korte instructie over het mountainbiken en start MTB Teambuilding Veluwe. Mooie mountainbiketocht door heidevelden, oude bossen en cultuur historische landschapselementen, zoals oude grafheuvels en schaapskooien. Onderweg gaan aan de slag met teambuilding in relatie tot de thema’s van uw groep. Uw team gaat op leuke, leerzame en uitdagende wijze met elkaar aan de slag!

 13.30u –14.00u: Terugkomst en korte evaluatie. Wat zijn de opgedane ervaringen en hoe hier mee verder te gaan?

Aanmelden en overige info.

Per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Graag aangeven: aantal personen, wel/niet huur van MTB’s, voorkeursdata en eventuele aanvullende wensen voor eten en drinken!