Tochten

Mountainbike tocht als Bedrijfsuitje,Personeelsuitje, of Groepsuitje?

 

De bosrijke natuur van de Veluwe  leent zich uitstekend voor een “off the road” fietstocht. Kom je met een groep vrienden, je familie of met collega's voor een bedrijfsuitje, boek dan een uitdagende fietstocht door de Veluwse bossen. 
Onze speciale fietsen met voldoende versnellingen en dikke banden trouwens ook. De goed onderhouden mountainbikes kunnen elke singletrack  aan, mits de rijder dat ook kan. Na instructies over het gebruik van de mountainbike gaan we op pad.

De instructeur kent de mooiste routes en brengt jullie onderweg de fijne kneepjes van het mountainbiken bij. De tocht wordt aan het niveau van de groep aangepast.Wij volgen geen voorgeprogrammeerde routes maar weten de leukste paadjes te vinden.Alle afstanden zijn mogelijk maar in ieder geval lekker mountainbiken zonder presteer stress. Een wedstrijd maken we er nooit van, een sportieve inspanning wel.

 

(Voorbeeld) Programma

09.30u : Verzamelen in het restaurant van Hotel “Mooi Veluwe” te Putten. We starten met koffie en Appeltaart en vervolgens krijgt u de gelegenheid om zich om te kleden,

daarna krijgt uitleg van het programma & instructies.

10.15u : Vertrek MTB tocht 

13.30u : Terugkomst.

Bij terugkomst kunt zich opfrissen in de douches die ter beschikking staan handdoeken en zeepjes worden voor u klaar gelegd.Deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen.

Hierna kunt u nog een drankje nemen en praten we na over de clinic 

 

 

U bepaalt zelf uw datum,tijd en afstand en alle dagen van de week zijn mogelijk.

 

Kosten zijn incl.koffie/thee met appeltaart ,douche gelegenheid en clinic 

 

      * Kosten p.p.       : € 25,--

      * Huur MTB         : € 20,-- 

prijzen zijn geldig bij minimaal 5 personen

(Eventueel bijkomende kosten: drinken en eten)

Ook zijn er diverse mogelijkheden om een lunch of maaltijd bij ons nuttigen.